To hakk inn på beltet!

Nå må jeg snart lage flere hull i beltene mine, gitt!

Deilig følelse å kjenne at magen skrumper inn (skrumper? Er det et ord? Syntes plutselig at det både så og hørtes rart ut her jeg sitter og snakker høyt med meg selv).

Uansett, skrumper er muligens litt overdrevet. Magen har blitt litt mindre, men jeg er langt fra innhul.

Men den skrumper som en gammel svamp på en måte. Litt sånn slapp i fisken, ikke så stinn og sprekkferdig. For to uker siden hadde jeg en ølmage som enhver fotballsupporter i sin beste alder ville ha misunt meg.

Nå sitter jeg igjen med en gammel og sliten svamp som ingen vil misunne meg.

Det er en av de få ulempene med å gå ned i vekt; huden blir mer skrukkete. Men det var en venn som sa at den trekker seg litt mer sammen igjen etter hvert, når kroppen tilpasser seg den nye kroppen.

Nå tror jeg imidlertid at huden har den evnen i større grad før man kommer i overgangsalderen. Må nok jobbe litt med SK2020, tror jeg. Om det er noe mål å bli Funkynina, da. Og det er det definitivt ikke. Hadde ikke hatt noe imot det, altså. Men det må en aldri så liten realitetsorientering inn i bildet her.

For øyeblikket er det ikke mulig å trene som Funkygine gjør. På grunn av nerveskader i ryggen (som nå kanskje viser seg å komme fra bekkenet pga traume), gjør mine forsøk på styrkeøvelser vondt verre. Så det beste jeg kan gjøre nå er å gå turer, og så håper jeg at videre behandlinger nå fremover kan gjøre at jeg etter hvert kan trene mer styrke for å gjøre skrumpmagen mindre skrukkete.

<p> <img src="data:image/svg+xml,%3Csvg%20xmlns=

Bildet er fra tidligere glansdager. Jeg har det friskt i minne hvor herlig det var å være på vei til et lettere liv, og nå er jeg heldigvis der igjen! Ikke like sprek til å gå raske turer, men jeg drømmer om å komme dit igjen!

Resultatet, da, Nina?

Etter 15 dager med Spis deg fri-metoden fortsetter jeg å gå nedover på vekta. Første uka gikk jeg ned 2,7 kg.

Uke nummer 2: Minus 2,2 kg!

Totalt: Minus 4,9 kg.

Det er nesten 5 kilo, det!

 

Fortsetter det sånn skal du ha problemer med å se meg på stranda til sommeren, så da spiller det ingen rolle om magen er svampete, si!

Neida. Det fortsetter neppe i samme tempo. Men gurimalla så godt å få en mental boost til å fortsette videre! Nå har jeg et hårete mål om å klare minus 15 til påske, det betyr en kilo i uka fra nå. Kan det gå? Ikke lett å si hvordan kroppen vil reagere. Ofte kommer man jo til såkalte vektterskler der kroppen protesterer og roper om hjelp, den forsøker å holde på kiloene som en veletablert forsvarsmur ville gjort det i en kamp når håndballgutta spiller EM-kamp. Da blir det lett David mot Goliat, men jeg skal kjempe innbitt og vinne den kampen! Får bare håpe muren ikke står stille og ugjennomtrengelig for lenge av gangen. Om jeg er den smarteste, da vinner jeg og klarer målet mitt! Og jeg er ikke dum, bare så det er sagt!

 

Fikk en kjempe-oppmuntrende mail fra Irina Lee som er “sjefen” for Spis deg fri/Bright Line Eating i dag:

Der fikk jeg gratulasjoner for å ha fullført de to ukene med gratis veiledning, og det viser seg at av de mange hundre som meldte seg på, var det kun 20 prosent som virkelig logget seg inn på kursportalen.

Og blant de 100 personene som begynte med dette samtidig med meg den dagen for to uker siden, var det kun 4 personer som krysset målstreken på dag 14.

Tenk det’a! Jeg er blant de 4!

Har jeg grunn til å være stolt av meg selv? JA!

Jeg er stolt enda det ikke har vært vanskelig i det hele tatt!

Det er fantastisk å kjenne seg sterk i hodet igjen etter at det det siste året har vært inntullet i tåke.

I’m back!

 

// Nina

 

 

Følg meg gjerne på:

Facebook: https://www.facebook.com/ninautenfilter/

(Husk å skru på varsler om du vil få et hint om nye innlegg fra meg)

7 kommentarer
    1. Treningsenter kom mer til å fortsette. Har jo den skulderen som kun jeg kan gjøre noe med. Den MÅ trenes opp. I min ungdom, 18 år, og dette er det ingen som vet, var jeg faktisk uoffisiell verdensmester i benkpress med 175 kg. Ingenting i dag, men mye den gangen. Så ja, skal fortsette 😉

  1. Keep up the good work, Nina. Don’t worry too much about the scales, the main goal is to have a sustainable weight loss and that can only happen over time. As long as you go down – even though it is just a little bit per week – you are on the right track. Some say that it will take as long to get rid of the surplus kilos as it did to gain them. Just make sure you feel good whilst following your diet and make sure you reward yourself every now and then. Important to have something to look forward to.

   1. Hei Knut,

    Jeg prøver å ikke fokusere på vekta, det viktigste er som du sier, hvordan jeg har det underveis. Og nå har jeg det bra 🙂
    Føler ikke jeg forsaker noenting akkurat nå. På lørdag skal jeg drikke litt vin,- det blir bra:)
    Takk for råd og oppmuntring!
    Kan du, kan jeg😉

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg