Frisk luft trumfer kullos, gitt!

Milde måne, jeg er så glad, jeg!

Vet ikke om det er det at høsten er i anmarsj, at jeg puster med magen og kvitter meg med traumer og stress, eller at lufta er så klar og fin, som gjør at overskuddet kommer mer og mer, men jeg klager ikke!

Jeg er fortsatt ikke helt stabil, humøret svinger greit i takt med hvordan skroget har det, og det er innmari slitsomt. Det vet alle som sliter med humørsyken.

Det er slitsomt for alle rundt, og det er slitsomt for en selv.

 

Derfor er en dag som i dag, helt uten friksjoner av noe slag, veldig velkommen! Jeg tror ikke jeg var veldig humørsyk før i tida. Snarsint, ja, – men ikke humørsyk.

(Godt mulig unger og ekser og venner vil hevde noe annet, men nå snakker jeg om min oppfattelse av meg sjæl, og da vil jeg påstå at Nina alltid har vært frøken Stabil).

Inntil for noen år siden, – da livet dro seg til fra alle kanter, sånn skikkelig. (Min bakgrunnshistorie finner du her,  i mitt aller første blogginnlegg).

 

Nu vel, ha’kke peiling på hvorfor jeg nok en gang drar frem humøret mitt, hvem bryr seg, liksom? Jeg sitter her i min stue, du i din, og vi har det som vi har det, alle mann.

Jeg er ihvertfall veldig glad for at jeg ikke var på rave-party i en bunkers i Oslo i natt! Fy flate, så skummelt! Her er det tydeligvis en del grunnleggende visdom som mangler hos ungdommen, og jeg håper at det har gått opp et lys for alle landets unge etter det som kunne blitt totalt katastrofalt for veldig mange!

 

I stedet for å ligge på sykehus med kullos-forgiftning, har jeg vært på en superfin skogstur med mannen min i dag. Det er så digg å kjenne at hofta virker så bra som den gjør i skogsterreng! Og den runden vi gikk i dag blir lett en ny favoritt, kjenner jeg. Passe langt, passe krevende og veldig, veldig koselig natur.

Jeg kjenner at jeg nesten bobler over, så fin har dagen vært. Overskuddet er såpass på plass at jeg vurderer å stå opp i otta for å få med meg soloppgangen i morgen tidlig. Det fordrer en god natt søvn, og det krysser jeg fingre for at jeg får.

Da blir det vekkerklokka på rundt kl. 05:00 og tur ned til fjorden med morgenkaffen før frokost hjemme med Julie og Bård. Det er vel bare å bestemme seg og gjennomføre. Ække verre enn det, egentlig.

Stay tuned for a beautiful sunrise!

 

// Nina

 

Følg meg på Facebook ‘a! 

https://www.facebook.com/ninautenfilter/

 

3 kommentarer
  1. Høres ut som en strålende dag!

   Kan jeg spørre hvor dere gikk tur? Leter etter en passe lang, passe krevende og i koselig natur, jeg også (og ja, jeg bor i Heggedal) 😊

   1. Hei Eva😊

    Vi gikk rundturen over Underlandsåsen. Tok til venstre inn stien fra toppen av kleiva opp mot Gamle Heggedalsvei.
    Har alltid gått opp til Breimåsan derfra, men det er første gangen jeg har gått Underlandsåsen. Det var en utrolig fin rundtur på 3,5 km. Var en tur innom krigsminnet Bekkestua også😊👍
    Har du gått der før?

  2. Nei, ikke den Underlandsrunden. Har vært oppom Breimåsan for lenge siden, og Bekkestua. Skal prøve den i morgen ettermiddag/kveld!

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg