Drit i de rosene!

Jeg har ingen Valentin som dukker opp den 14.februar hvert eneste år. Én som kommer med roser, hotellopphold og små diamanter, én som disker opp med den mest romantiske middagen kun iført tangatruse og six-pack.

 

Men jeg har mannen min, og det er en million ganger bedre enn en Valentin som dukker opp som troll av eske én gang i året.

Mannen min kommer stadig med blomster, hele året gjennom, han kjører meg trygt opp til det vakreste sted på jord, setra, mange ganger i året. Han lager til stadighet gode hverdagsmiddager, gjerne iført jeans og t-skjorte. Han trener flere ganger i uka og har en sunn og flott kropp. Han lager kaffe til meg om morgenen, han ordner opp i alle praktiske problemer som dukker opp i et hus. Han støtter og trøster. Han stiller opp for egne barn og mine barn og for pappaen min. Han hisser seg aldri opp. Han er tålmodigheten selv. Rolig, reflektert og klok. Han er så stabil at jeg aldri trenger å lure på hvilket mood han er i. Jeg vet hvor jeg har han hundre prosent. Han heter Bård. Ikke Valentin.

 

Jeg har ofte fått blomster på Valentinsdagen, men ikke hvert år, tror jeg. Vi er begge skjønt enige om at å vise hverandre kjærlighet hele året igjennom er langt viktigere enn handelstandens forsøk på å hype opp kjøpelysten hos oss og få oss til å tro at roser og gaver på kjærlighetsdagen er det eneste riktige å gjøre, og stakkars dem som ikke har sin egen Valentin.

Ikke vær lei deg om du ikke får roser i dag. Det er ikke så viktig, skjønner du. Noen i livet ditt elsker deg likevel. Noen bryr seg om deg. Noen tenker på deg. Vissheten om dét, er det som betyr noe. Ikke de jævla blomstene.

 

Og til deg som er ensom, som blir deppa av dager som dette, som savner en kjæreste; Ring en venn, gjør noe hyggelig for deg selv. Kjøp en bunt deilige tulipaner og se en skrekkfilm, alt annet enn en romantisk suppefilm. I morgen er en ny dag, og denne dagen er historie.

 

God fredag!

 

// Nina

 

Følg meg gjerne på:

Facebook: https://www.facebook.com/ninautenfilter/

(Husk å skru på varsler om du vil få et hint om nye innlegg fra meg)

2 kommentarer
  1. Bård høres akkurat ut som min Torbjørn Nina!❤️ En skikkelig bauta! Vi er bare SÅ heldige som har slike menn! 😇

   Jeg er så enig med deg om at Valentins dagen er noe tull! Men for all del de som har lyst, må gjerne dyrke kjærligheten én gang i året så kan vi dyrke den alle 365 dager!💞 Nydelig lesing som vanlig!😍

   1. Ja, Mette! Bård er hel ved, og det er tydeligvis din Torbjørn også❤
    Jeg har ikke noe imot Valentinsdagen, folk må gjerne feire den om de vil, men jeg blir ikke sur om Bård ikke kjøper roser akkurat den dagen, han kjøper jo så ofte ellers🥰👍

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg