Vil du hjelpe Morten, vær så snill?

Jeg kjenner ikke Morten, men jeg vet hvem storesøsteren hans er. Jeg vet hvordan det er å miste et søsken så altfor tidlig. Derfor var det lett å støtte denne saken.

Det er opprettet en spleis for kreftsyke  Morten som nå i grunnen bare har ett reelt valg igjen om overlevelse. Og det haster.

Les under her hva som står i spleisen som er opprettet eller gå direkte inn på linken her: https://www.spleis.no/project/93689

 

13.12.2019: Morten fikk påvist kreft i mage med spredning i leveren i januar 2017. Morten responderte bra på behandlingen de første 18 månedene. Sommeren 2019 sluttet cellegiften å virke og han startet på nye behandlinger. Disse behandlingene har ikke hatt den ønskede effekten og kreftsvulstene har begynt å vokse igjen. Vi er nå på det tidspunkt at det offentlige ikke har flere behandlingsformer som man vet fungerer for Morten sin kreftform.

Morten har det siste halve året slitt med mange infeksjoner og vært i perioder veldig dårlig.  Det har toppet seg nå de 3 siste ukene med flere infeksjoner og altfor høye leververdier. Legen har på Mortens vegne søkt om immunterapi, men søknaden ble avslått i dag 13.12.2019. Vi står nå i en fortvilet situasjon; Morten “står på kanten av stupet”.

I dag fikk han tre valg for de neste ukene:

1. Prøve en cellegift som tidligere har vist seg ikke å fungere i håp om at den “bremser” veksten noe.

2. Prøve stråling kun på leveren (uprøvd på så store områder, uvisst om virkning). Morten prøver stråling og håper det gir en kortsiktig effekt som kjøper litt mer tid å leve. Dersom kroppen ikke henter seg inn igjen etter dette er man ved veis ende.

3. Det eneste eventuelle håpet som da gjenstår er å prøve immunterapi. Han tok en GEN-test på Aleris i august 2019 som viste at immunterapi muligens kunne virke på hans type kreft.

– “Vi vil understreke at vi er veldig fornøyd med hjelpen det offentlige har gitt oss fram til nå. Leger, annet sykehuspersonell og andre vi har møtt gjennom Mortens behandling frem til nå har gitt oss svært god oppfølgning. Dessverre er det utilstrekkelig slik situasjonen har utviklet seg.” Ref Mette (Mortens kone)

Derfor; Etter å ha vært i kontakt med Aleris kreftsenter i dag så gir de oss tilbud om immunterapi som de har tro på kan virke. Summen på en 3 mnd behandling er kr 333.760,- De kan starte behandlingen allerede på førstkommende onsdag (18.des 2019). Vi har dessverre ikke alle disse pengene selv og må derfor høre med kjente og ukjente om dere kan hjelpe oss med dette.

 

Alle monner drar! Vær med å gi Morten og hans familie et håp i jula❤

Del gjerne!

https://www.spleis.no/project/93689

// Nina
0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg