Hvor er ølen?

Stor kontrast fra 1. til 3. juledag. Men det er helt fantastisk å ha et levende maleri på veggen som til stadighet skifter uttrykk og farge.

Juledagene fyker av gårde. Familiemiddager har stått i fokus og fortsatt holder vi på med å komme i orden. I går fikk Julie hyller og knagger på veggene på rommet sitt. Begynner å bli et veldig koselig rom. Bilder utelates da hun skal få ha privatlivet sitt i fred.

Pappa og Bårds sønner på ribbemiddag i går. Svoren ble sprø og akevitten smakte i år også. Vi hadde akkurat nok øl i kjøleskapet til å slukke tørsten under middagen, men brukte halve dagen i går på å lete etter resten av ølen som ble kjøpt inn til jul. Uten resultat. Sporløst borte.

Men vi fant krem på boks og den ferskpressede juicen vi har savnet i det minste. Det lå i en søppelsekk med kleshengere. At vi ikke tenkte på å lete der, liksom.

I dag har vi vært en tur hos mamma samt hatt besøk av datter, svigersønn og barnebarn. Vi fikk proppet i barnebarna litt sjokolade og småkaker, og da støynivået var på sitt høyeste, passet det fint at de dro hjem igjen.

 

I skrivende stund putler Bård med litt tapas på kjøkkenet, mens jeg koser meg med et glass i celebert selskap borti sofakroken. Vinen har vi kontroll på. Verre med ølen. Si fra om du ser noen six-packs på avveie!

 

God romjul, folkens!

 

// Nina

1 kommentar

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg