9 tanker på en tirsdag

Det er tydeligvis veldig populært med innlegg som “10 tanker på en tirsdag”, “5 sunne frokoster”, “7 grunner til å stå opp om morgenen” osv, så kan andre, kan vel jeg?

Mine lite viktige 9 tanker en februartirsdag:

 

🚩 I dag sto jeg opp da Bård dro på jobb  i 7-tiden. Gledet meg til en dag helt for meg selv. Lå og hørte på at han pusset tenner, måtte innmari tisse, men jeg var ikke i mood til å snakke, så jeg kneip igjen og ventet til jeg hørte ytterdøren gikk igjen. Han låser alltid døren når han drar hvis jeg fortsatt sover. Blir varm innvendig over omtanken.

 

🚩 Noen dager trenger man virkelig tid alene. I hvert fall jeg. Er faktisk veldig viktig for meg. Jeg er kanskje det man kan kalle en introvert ekstrovert? Går det an?

 

🚩 Lurer på når jeg skal forstå at jeg ikke kan bruke like mye penger som før jeg ble syk? På pussig vis blir kontoen tom før jeg vet ordet av det. Før hadde jeg alltid penger igjen da ny lønn kom på konto, – den tiden er forbi. Skal ikke klage. Bård er heldigvis ikke blakk, vi lider ingen nød. Men jeg savner å kunne sette inn overskuddet på sparekontoen min hver måned. Har masse å gå på spesielt når det gjelder matinnkjøp. Vi bruker altfor mye penger på mat. På tide å tenke seg om, Nina!

 

🚩 Kjenner jeg begynner å glede meg veldig til å flytte i leiligheten vår. Er sykt spent på kjøkkenet vi har valgt. Husker ikke i detalj hva slags skuffe- og skapløsninger vi har gått for. Håper vi tenkte smart og praktisk nok – og at vi ikke får noen kjipe overraskelser når vi tar over en gang mellom desember og mars neste år. Men først må vi konsentrere oss om å selge huset vi bor i. Det er i grunnen enda mer nervepirrende. Vi satser på å selge før sommeren og tenker å leie et sted i en mellomperiode om det blir nødvendig.

 

🚩 Coronaviruset, – kommer det til oss? Burde vi frykte det? Foreløpig er jeg ikke redd, men synes det er litt skummelt at det sprer seg så raskt, og at dødelighetsprosenten er økende.

 

🚩 Det jeg imidlertid synes er veldig skummelt, er denne vinteren her på Østlandet. I dag oppdaget jeg at tulipanene mine har begynt å spire, – og det er ikke kult! Vanligvis blomstrer de rundt 17.mai. Fortsetter dette været, så er de ferdig avblomstret lenge før vi synger Ja vi elsker. Liker det ikke. På den annen side har vi tidligere vintre erfart en meter med nysnø i mars, så jeg krysser fingre for at vinteren kan vise seg bitte litt igjen før våren kommer for fullt.

 

🚩 Jeg har sykt lyst på sjokolade i skrivende stund! Vi har hatt en stor firkløver liggende i kjøleskapet siden nyttår. I dag så jeg plutselig at “noen” hadde tatt en liten rute av den, og det er ikke meg. Det har ikke vært noe problem å vite at den ligger der så lenge den har vært uåpen, men nå… plutselig klarer jeg ikke tenke på annet. Et glass vann hjelper meg nok over kneika. Det irriterer meg at jeg kjenner søtsug. Har ikke spist sukker på 6 uker, det har vært easy peasy. Kanskje jeg burde kaste den sjokoladen og få den ut av systemet? Et annet alternativ er så klart å spise opp hele, kjøpe en ny i morgen, spise opp én rute av den og legge den i kjøleskapet igjen…

 

🚩 I kveld starter en ny sesong av Farmen. Vet ikke om vi kommer til å følge med. Kan noen please si fra når Per Sandberg ryker ut? Da skal jeg kanskje vurdere å følge med, – har litt problemer med å like den figuren. Men Gunilla er vel verdt en titt i seg selv 😉

 

🚩 Til slutt tenker jeg at dagen i morgen blir ukas fineste. Den håper jeg at jeg er i form til å nyte utendørs!

Ikke tenk tanken engang, Nina!
Tulipaner i februar? Something is not right…
Kjøttsaus med squashetti – dagens middag!

 

 

Ha en finfin kveld, folkens!

 

// Nina 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg